- 1 db malátás rozskenyér
- 25 dkg ricotta (ricottás fetakrémhez)
- 1 db bio citrom héja, leve (marinált szőlőhöz)
- 50 dkg feta sajt (ricottás fetakrémhez)
- 1 db citromnád (marinált szőlőhöz)
- 1 kg vékonyra szeletelt újkáposzta (kimchihez)
- só (ricottás fetakrémhez)
- 3 dkg gyömbér (kimchihez)
- 1 nagyobb fürt szőlő (marinált szőlőhöz)
- 2 szál újhagyma (kimchihez)
- 3 db shalotta hagyma (marinált szőlőhöz)
- pirított szezámmag (tálaláshoz)
- 1-2 db cseresznyepaprika (marinált szőlőhöz)
- 1,5 dkg cukor (kimchihez)
- kisebb darab gyömbér (marinált szőlőhöz)
- lila shizo (tálaláshoz)
- 2 dl rizspaszta (2 dl víz összeforralva 1 dkg rizsliszttel) (kimchihez)
- 2 db bio lime héja, leve (marinált szőlőhöz)
- 1 db malátás rozskenyér
- 3 db shalotta hagyma (marinált szőlőhöz)
- 1-2 db cseresznyepaprika (marinált szőlőhöz)
- 1 kg vékonyra szeletelt újkáposzta (kimchihez)
- kisebb darab gyömbér (marinált szőlőhöz)
- 3 dkg gyömbér (kimchihez)
- 2 db bio lime héja, leve (marinált szőlőhöz)
- 2 szál újhagyma (kimchihez)
- 1 db bio citrom héja, leve (marinált szőlőhöz)
- 1 db citromnád (marinált szőlőhöz)
- 1,5 dkg cukor (kimchihez)
- 2 dl rizspaszta (2 dl víz összeforralva 1 dkg rizsliszttel) (kimchihez)
- 25 dkg ricotta (ricottás fetakrémhez)
- pirított szezámmag (tálaláshoz)
- 50 dkg feta sajt (ricottás fetakrémhez)
- só (ricottás fetakrémhez)
- lila shizo (tálaláshoz)
- 1 nagyobb fürt szőlő (marinált szőlőhöz)
- 1 db malátás rozskenyér
- 1 kg vékonyra szeletelt újkáposzta (kimchihez)
- 3 dkg gyömbér (kimchihez)
- 2 szál újhagyma (kimchihez)
- 1,5 dkg cukor (kimchihez)
- 2 dl rizspaszta (2 dl víz összeforralva 1 dkg rizsliszttel) (kimchihez)
- 25 dkg ricotta (ricottás fetakrémhez)
- 50 dkg feta sajt (ricottás fetakrémhez)
- só (ricottás fetakrémhez)
- 1 nagyobb fürt szőlő (marinált szőlőhöz)
- 3 db shalotta hagyma (marinált szőlőhöz)
- 1-2 db cseresznyepaprika (marinált szőlőhöz)
- kisebb darab gyömbér (marinált szőlőhöz)
- 2 db bio lime héja, leve (marinált szőlőhöz)
- 1 db bio citrom héja, leve (marinált szőlőhöz)
- 1 db citromnád (marinált szőlőhöz)
- pirított szezámmag (tálaláshoz)
- lila shizo (tálaláshoz)