Minőségirányítási vezető
Feladatok:
- minőségi követelmények meghatározása
- a minőségirányítást érintő folyamatok és a kapcsolódó dokumentáció kidolgozása, bevezetése és fenntartása
- hatósági engedélyeztetési, tanúsítási folyamatok, belső auditok lebonyolítása
- laboratóriumi vizsgálatok szervezése, eredmények kiértékelése, döntés az esetleges beavatkozásról
- termékspecifikációk, kísérőiratok, címkék szövegtervének készítése és felülvizsgálata
- jogszabályok, normatív dokumentumok rendszeres figyelése
- reklamációkezelés, minőségi problémák kivizsgálása
- minőségügyi felelős munkatársak feladatainak szervezése, ellenőrzése
A pozíció betöltésének feltételei:
- minimum élelmiszermérnök BSc diploma
- angol tárgyalóképes nyelvtudás (szóban, írásban)
- a cég környezettudatos és fenntartható szemléletének elfogadása
Előnyök:
- MSc diploma
- auditálásban, hatósági engedélyeztetésben szerzett tapasztalat
- naprakész élelmiszer-szabályozási ismeretek
- min. 3-5 év szakmai tapasztalat
- önállóság, proaktivitás, FSSC szabványismeret
Amit kínálunk:
- Változatos, izgalmas feladatok
- Zöld irodai környezet
- Szezonális, vegyszermentes zöldségek, gyümölcsök saját kertünkből
- Választható lokáció a budapesti cégközpontban vagy a püspökladányi üzemben
Jelentkezés
Kérjük töltse ki az alábbi mezőket és csatolja fényképes önéletrajzát!