Túrógombóc Desszert Főétel

Hozzávalók:

18 darabhoz

  • 200 g túró
  • 70 g aszalt sárgabarack krém (aszalt sárgabarack össze turmixolva egy pici vízzel)
  • 1/2 citrom leve
  • 1 bio citrom reszelt héja
  • 120 g mandulaliszt
  • 100 g szeletelt mandula

Elkészítés:

-15 perc-

A túrógombóchoz mérjünk ki minden hozzávalót (kivéve a szeletelt mandulát!) és kézzel jó alaposan dolgozzuk össze, hogy egynemű masszát kapjunk, majd formázzunk kisebb gombócokat. A szeletelt mandulát pirítsuk le egy serpenyőbe -akinek van otthon dióolaja mindenképp támogassa meg a pirulás folyamatát vele- amint jön a mandula illata mehetnek is hempergőzni a túrógombócok.

Receptért köszönet Vivinek!

Megosztás

Kapcsolódó termékek