Villámgyors csokis-mogyorós puding Desszert

Hozzávalók:

  • 2 ek. mogyoróliszt
  • 3 ek. zabpehelyliszt
  • 1 ek. kakaópor
  • fél ek. arany lenmagliszt
  • 2 kocka étcsoki ( kb. 1-2 dkg)
  • 1 tk. méz/juharszirup
  • csipet só

Elkészítése:

A liszteket a kakaóporral, sóval alaposan elkeverjük. Hozzáadunk 1 dl FORRÓ vizet/tejet/növényi tejet, a csokit és az édesítőt, majd elkeverjük. Ha túl sűrűnek ítéljük meg, még hígíthatunk rajta további forró folyadékkal. Melegen krémes, finom, kihűtve pudingos – mindenki ahogy szereti.

Tipp: érdemes kipróbálni tökmagliszttel és fehércsokival, kakaópor helyett bogyós gyümölccsel, vagy dióliszttel és barackkal is.

Receptért köszönet TREAT Biankának!

Megosztás

Kapcsolódó termékek