FROT #3 cékla & feketekömény-olaj

Újdonságunk a 100%-os, vitamindús gyümölcs-, illetve zöldségpürék és a kiváló élettani hatású hidegen sajtolt olajok kombinációja. Ez a termékfejlesztés jelenleg egyedülálló a világon, ezért elnevezésében is egy új fogalmat kellett alkotnunk: ismerkedj meg a SHOT-ok új generációjával, a FROT-okkal, és töltsd fel velük tápanyagraktáraidat!

FRUIT & OIL TOGETHER (FROT) – a természet színe-java, 3-féle ízkombinációban

A FROT-okat alkotó 100%-os gyümölcs- és zöldségpüréket úgy válogattuk össze és kombináltuk a „legütősebb” olajainkkal, hogy ízükből a legjobbat, összetételükből pedig a legegészségesebbet hozzuk ki. A gyártás során semmiféle aromát, tartósítószert, színezéket, édesítőszert nem használunk, az olajsajtolás is a lehető legkíméletesebb módon (hőkezelés, adalékanyagok, vegyszerek használata nélkül) zajlik, melynek eredményeként egy 100%-ban természetes összetételű, hatóanyagaiban is természetes (és nem utólag dúsított), egészségvédő italt kapunk.

A válogatott gyümölcsök, zöldségek és prémium minőségű hidegen sajtolt olajok harmonikus keverékei finomak és táplálóak. Bővelkednek vitaminokban, többszörösen telítetlen zsírsavakban, antioxidánsokban és egyéb fitotápanyagokban. A rostdús gyümölcs- és zöldséglevek vízben oldódó vitaminjaihoz, illetve egyéb tápanyagaihoz a növényi olajok további antioxidánsokkal, E-vitaminnal és többszörösen telítetlen, illetve esszenciális zsírsavakkal járulnak hozzá.

FROT #3 Cékla & feketekömény-olaj

Az almapürével édesített FROT #3 csodás színét a céklának, meglepő, gyógynövényes ízét pedig a feketeköménymagnak köszönheti. A feketekömény magját évszázadok óta nagy becsben tartják univerzális betegségmegelőző hatása miatt. Immunerősítő, gyulladáscsökkentő, baktérium- és vírusölő, valamint daganatellenes hatása miatt érdemes a pikáns ízzel megbarátkozni. A magolaj antioxidánsai a szabad gyökök elleni védekezés élharcosai, telítetlen zsírsavtartalma csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedések rizikóját (melyre a cékla is rásegít), de felső légúti tünetek, asztma, allergia, gyomor, máj- és veseproblémák megelőzésére is ajánlják. A hozzáadott almapüré, cékla- és sárgarépalé megszelídíti a feketeköménymag-olaj ízét, elősegítve ezzel a kúraszerű használatot. Az összetevők között szereplő arany lenmagliszt természetes emulgeálószerként viselkedik és rostokkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal gazdagítja az egészségvédő keveréket.

Összetevők

almapüré (43%), céklalé (20%), répalé (20%), almalé (11%), feketeköménymag-olaj (4%), arany lenmagliszt. 100%-ban természetes összetétel, hozzáadott cukor nélkül.

Kezdd lendületesen a napot, dobj be egy FROT-ot reggel, este pedig szervezeted regenerálódását könnyítsd meg eggyel!

Ajánlott adagolás: naponta 1-3-szor 50 ml. Hűvös, fénytől védett helyen tárolandó. Fogyasztás előtt rázd fel!

A termék 500 ml-es, családi kiszerelésben is kapható.

Kapcsolódó Receptek

Nem találhatóak kapcsolódó receptek

Kapcsolódó Bejegyzések

Ismerd meg a gyümölcs shot -ok új generációját, a FROT-okat!

Az új generációs gyümölcs shot -ok különlegessége, hogy a gyümölcsök természetes vitaminjaihoz az ízben passzoló hidegen sajtolt olajok értékes zsírsavakat és antioxidáns fito-összetevőket adnak. Egészségünkre!