Paprikamagliszt
Igazi magyar kuriózum a fűszerpaprika magjából előállított fűszerpaprikamag-liszt. Színe eltér a fűszerpaprikáétól, nem égő vörös, hanem szolíd narancssárga. Rostokban, ásványi anyagokban és természetes színanyagokban gazdag.
Íze az erősen kesernyés, őrölt fűszerpaprikáénál enyhébb, visszafogottabb, így felhasználása sokrétűbb. Húsok, zöldségek panírozásához, pikáns és magyaros ételek készítéséhez, tejszínes szószok, mártások ízesítéséhez kiválóan alkalmas. Színével és ízével feldobja ételeinket.
Tápértékek
- Energia (KJ/Kcal): 1490/316
- Zsír (g/100g): 22,6
- amelyből telített zsírsavak (g/100g): 3,05
- Szénhidrát (g/100g): 2,16
- amelyből cukor (g/100g): 1,45
- Fehérje (g/100g): 21,1
- Só (g/100g): 0,07
- E-vitamin (mg/100g): 11,40
Kapcsolódó Receptek
Nem találhatóak kapcsolódó receptek
Kapcsolódó Bejegyzések
Nem találhatóak kapcsolódó bejegyzések