Blog

Kategóriák
A tökmagolaj és testvérei. Natúr vs. pörkölt

Pörkölt vagy natúr tökmagolaj? A Grapoilánál mindkettő szerepel a kínálatban, válasszon aszerint, hogy mire van szüksége!

Tökmag – dietetikus szemmel

A tökmag az egyik leginkább – indokolatlanul – mellőzött, hazai, olajos mag. Pedig ízletes, tápanyagokban gazdag és jelentős vegán fehérjeforrás

A dió és a mák – dietetikus szemmel

A dió és a mák, a két, hazánkban legismertebb olajos mag évszázadok óta jelent tápanyagforrást az itt élőknek. Nem véletlen a népszerűségük.

Kendermag – dietetikus szemmel

A kendermag kiváló mikro- és makrotápanyag forrás. Egészségünkre gyakorolt hatását, felhasználhatóságát járja körül Szabó Adrienn klinikai dietetikus.

Szőlőmag – dietetikus szemmel

Szabó Adrienn, dietetikus mesél a szőlőmagolaj tulajdonságairól, használatáról és áldásos hatásairól szervezetünkre.

Napraforgómag – dietetikus szemmel

Sokan nem tudják, hogy a közismert, natúr szotyi mennyi értékes tápanyagot rejt. Szabó Adrienn dietetikus segítségével ismerkedhetünk meg a napraforgómag tulajdonságaival.