Szabó Adrienn, dietetikus mesél a szőlőmagolaj tulajdonságairól, használatáról és áldásos hatásairól szervezetünkre.
Sokan nem tudják, hogy a közismert, natúr szotyi mennyi értékes tápanyagot rejt. Szabó Adrienn dietetikus segítségével ismerkedhetünk meg a napraforgómag tulajdonságaival.
Az új generációs gyümölcs shot -ok különlegessége, hogy a gyümölcsök természetes vitaminjaihoz az ízben passzoló hidegen sajtolt olajok értékes zsírsavakat és antioxidáns fito-összetevőket adnak. Egészségünkre!
A tökfélék családjánál aligha akad sokszínűbb. Az ehető tökfélék rendszerint a sütőben vagy tökfőzelékként végzik, pedig a zsenge tök nyersen és akár a héjával, virágjával együtt is fogyasztható.
Töredelmesen be kell vallanunk, pisztáciafüggők vagyunk. Imádjuk a pörkölt, sós pisztáciaszemek különleges aromáját és bizony a végsőkig elmegyünk annak érdekében, hogy az utolsó csonthéj is megadja magát és hozzáférhessünk féltve őrzött kincséhez, ha egyszer kimértük magunknak a fejadagot.
A Great Taste versenyeken a neves szakemberekből álló zsűri „vakon” teszteli a benevezett ételeket és italokan. Itt tehát valóban csak az íz, illat és állag számít.