Blog

Kategóriák
A kezdetek, avagy mire képes egy falat rukkola…

Milyen ötlettől vezérelve kezd egy cég permakultúrás gazdálkodásba főhadiszállása körül, ráadásul a fővárosban? Miért jobb ez, mint a gyepszőnyeg vagy a kerítésig futó térburkolókő? Egyáltalán, mi az a permakultúra? Ugorj velünk vissza az időben 2019-ig, mert innen indul a történet…

„Fenntarthatósági hősök” közé választottak minket Brüsszelben!

Cégünk 6000 vállalkozás közül érdemelte ki a kitüntető címet a Generali EnterPRIZE pályázatán.

Idén is „benne vagyunk” az országtortákban

A Grapoilánál feszült várakozással teltek az elmúlt hetek, melynek lezárásaként remek hírt kaptunk augusztus elején: az országtorta verseny mindkét kategóriájában az a torta nyert, melynek összetevői között Grapoila termék is szerepel!

Feketekömény – nem mind fénylik, ami arany

A feketekömény a növényvilág „mindenhatója”, betegségmegelőző hatását évezredekkel ezelőtt felfedezték, magját pedig olyannyira nagy becsben tartották, hogy még a fáraók sírjába is „csempésztek” belőle, hogy szükség esetén kéznél legyen a túlvilágon.   

A megtalált kincs, a csodálatos szőlőmagolaj

A szőlőmagolaj az egyik legsokoldalúbb hidegen sajtolt olaj. Belsőleg fogyasztva kiemelkedő az egészségvédő hatása, ugyanakkor az egyik legkeresettebb kozmetikai olaj.

Újabb termékdíj a napraforgólisztnek

A Lisztérzékenyek Országos Egyesülete immár 30 éve fogja össze az általánosan lisztérzékenység-ként ismert, cöliákia nevű betegségben szenvedőket, képviseli az érdekeiket, és közhasznú egyesületként információval és tanácsadással látja el őket.