A miénk a környezet védelme. Ahogy egy apró magocska ‒ ideális körülmények közé kerülve ‒ kicsírázik és mind több levelet hajt az éltető napsugár felé, úgy talált táptalajra, szökkent szárba és sarkall bennünket új utakra a Zero Waste gyártástechnológia iránti elkötelezettségünk.
Egy újabb elismerés, mely azt bizonyítja, hogy a minőségi alapanyagok, a hagyományos préstechnika és a szakértelem találkozásából olyan íz születik, mely előtt fejet hajt a világ.
Lenolaj, lenolaj, lenolaj. Miközben ízlelgeted a szót, biztos beugrik valami. Van, akinek Rembrandt a 17. századból (állítólag ő is előszeretettel használt festőszerként lenolajat), másoknak az asztalos Feri, aki a fakorláttal összefüggésben mintha említette volna a lenolaj kencét.
Az elmúlt évtizedekben számos kutatás támasztotta alá, milyen szoros az összefüggés a környezeti hatások, a táplálkozásunk és az egészségünk között.
Szerencsére ma már egyre több embert érdekel, mi kerül a tányérjába, hogyan tudná egészségét, jó közérzetét hosszú távon megőrizni.
Ismét egy szó, ami pár évvel ezelőtt még teljesen hiányzott a köztudatból, ma már pedig az átlagember sem kapja fel a fejét meglepődve a hallatán.