Blog

Kategóriák
A dió és a mák – dietetikus szemmel

A dió és a mák, a két, hazánkban legismertebb olajos mag évszázadok óta jelent tápanyagforrást az itt élőknek. Nem véletlen a népszerűségük.

Kendermag – dietetikus szemmel

A kendermag kiváló mikro- és makrotápanyag forrás. Egészségünkre gyakorolt hatását, felhasználhatóságát járja körül Szabó Adrienn klinikai dietetikus.

Szőlőmag – dietetikus szemmel

Szabó Adrienn, dietetikus mesél a szőlőmagolaj tulajdonságairól, használatáról és áldásos hatásairól szervezetünkre.

Napraforgómag – dietetikus szemmel

Sokan nem tudják, hogy a közismert, natúr szotyi mennyi értékes tápanyagot rejt. Szabó Adrienn dietetikus segítségével ismerkedhetünk meg a napraforgómag tulajdonságaival.

Ismerd meg a gyümölcs shot -ok új generációját, a FROT-okat!

Az új generációs gyümölcs shot -ok különlegessége, hogy a gyümölcsök természetes vitaminjaihoz az ízben passzoló hidegen sajtolt olajok értékes zsírsavakat és antioxidáns fito-összetevőket adnak. Egészségünkre!

Viva La pisztácia!

Töredelmesen be kell vallanunk, pisztáciafüggők vagyunk. Imádjuk a pörkölt, sós pisztáciaszemek különleges aromáját és bizony a végsőkig elmegyünk annak érdekében, hogy az utolsó csonthéj is megadja magát és hozzáférhessünk féltve őrzött kincséhez, ha egyszer kimértük magunknak a fejadagot.