Blog

Kategóriák
Miért van kétféle tökmagolajunk?

A tökfélék családjánál aligha akad sokszínűbb. Az ehető tökfélék rendszerint a sütőben vagy tökfőzelékként végzik, pedig a zsenge tök nyersen és akár a héjával, virágjával együtt is fogyasztható.

Ismét csillagosra vizsgáztak olajaink a világ leghíresebb „ízversenyén”, a londoni Great Taste-en!

A Great Taste versenyeken a neves szakemberekből álló zsűri „vakon” teszteli a benevezett ételeket és italokan. Itt tehát valóban csak az íz, illat és állag számít.

A kezdetek, avagy mire képes egy falat rukkola…

Milyen ötlettől vezérelve kezd egy cég permakultúrás gazdálkodásba főhadiszállása körül, ráadásul a fővárosban? Miért jobb ez, mint a gyepszőnyeg vagy a kerítésig futó térburkolókő? Egyáltalán, mi az a permakultúra? Ugorj velünk vissza az időben 2019-ig, mert innen indul a történet…

„Fenntarthatósági hősök” közé választottak minket Brüsszelben!

Cégünk 6000 vállalkozás közül érdemelte ki a kitüntető címet a Generali EnterPRIZE pályázatán.

Idén is „benne vagyunk” az országtortákban

A Grapoilánál feszült várakozással teltek az elmúlt hetek, melynek lezárásaként remek hírt kaptunk augusztus elején: az országtorta verseny mindkét kategóriájában az a torta nyert, melynek összetevői között Grapoila termék is szerepel!

Feketekömény – nem mind fénylik, ami arany

A feketekömény a növényvilág „mindenhatója”, betegségmegelőző hatását évezredekkel ezelőtt felfedezték, magját pedig olyannyira nagy becsben tartották, hogy még a fáraók sírjába is „csempésztek” belőle, hogy szükség esetén kéznél legyen a túlvilágon.