Blog

Kategóriák
Nagyüzemi finomított étolaj vs hidegen sajtolás

Tudod, mi a különbség a nagyüzemi, finomított étolajok és a hidegen sajtolt olajok között? Szinte minden: a technológia, az összetétel, az élettani hatás, a szín, az illat, hogy az ízről ne is beszéljünk.

A szőlővel kezdődött minden

Szeretnétek megtudni hogyan készülnek termékeink? A szőlővel kezdődött minden, több mint 10 évvel ezelőtt. Felfigyeltünk rá, hogy a borászatok csak úgy ontják magukból a szőlőtörkölyt és nem igazán tudtak vele mit kezdeni.

Biotermékek – tények

Sok tévhit van köztudatban a „bio”, „öko”, „organikus” kifejezésekkel és az ilyen jelöléssel ellátott termékekkel kapcsolatban. Célunk az előítéletek eloszlatása, az információk tényekkel, érvekkel és saját tapasztalatokkal való alátámasztása.

Hidegen sajtolt olajkeverékek – az állatok védelmében

Az emberiség régóta ismeri és használja (kezdetben szakrális és kozmetikai, majd étkezési célra) a hidegen sajtolt olajokat, melyek egészségvédő hatása természetesen csak jóval később vált tudományosan megalapozottá.