Grapoila nyílt nap

2024.04.29

Ismét nyílt nap a Grapoilánál – palántavásárral

Idén tavasszal egy minden eddiginél nagyobb, izgalmasabb, sokszínűbb rendezvény vár, rengeteg előadással, workshoppal, palántával, kóstolóval, A Séf & a Kertész finomságaival, a kihagyhatatlan kertbejárásokkal, termékvásárral és olyan érdekességekkel, melyek láttán más szemmel nézel ezután az alapanyagokra, élelmiszerekre.

Milyen programokkal várunk?

Többféle permakultúrás előadással készülünk, hogy mindenki megtalálja köztük az érdeklődésének, előzetes tudásának megfelelőt.

Ha tavaly nem fermentáltál velünk, idén megteheted! Megmutatjuk, sőt, ki is próbálhatod, hogyan lehet vegyszermentesen tartósítani a kert kincseit. De most nem állunk itt meg, többféle workshoppal készülünk, megtanítjuk, hogyan bánj a magkrémekkel, hogyan készíts egyszerű és nagyszerű kásákat, vagy a gyerekekkel együtt egészséges nassolnivalókat.

Permakultúrás projektvezetőnk, Ági idén is végigkalauzolja a kerten az érdeklődőket, közben pedig bevezet a permakultúra rejtelmeibe.

A kicsiket szalmabála játszótér és gyereksarok várja, különféle társasjátékokkal, kifestőkkel és egy titokzatos fekete sátorral, amiről még nem ránthatjuk le a leplet, mert már most elkezdenének előtte sorba állni a gyerekek…

Idén olyan partnereket is meghívtunk, akik számára szintén fontos a fenntarthatóság. Ismerkedj meg velük, kóstold meg és vidd haza finomságaikat. Itt lesz velünk a PRӒS, a Gódor Méhészet, a Secontaste és a Fairy Ferment.

Programjaink továbbra is díjmentesek, de a kertbejárások, előadások, workshopok regisztrációhoz kötöttek! Április közepétől regisztrálhatsz a téged érdeklő programokra és előrendelheted vegyszermentes palántáinkat.

Hogy ne maradj le a regisztrációról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Regisztráció, részletes programok hamarosan a webshopon és a Grapoila facebook oldalán.

Nyitvatartás: május 3. péntek 10:00-17:00; május 4. szombat 10:00-16:00
Címünk: 1224 Budapest, Szakiskola u. 33-43. (M0 nagytétényi kihajtótól 2 perc)

Szeretettel várunk!