Minőségirányítási vezető

Feladatok:

  • minőségi követelmények meghatározása
  • a minőségirányítást érintő folyamatok és a kapcsolódó dokumentáció kidolgozása, bevezetése és fenntartása
  • hatósági engedélyeztetési, tanúsítási folyamatok, belső auditok lebonyolítása
  • laboratóriumi vizsgálatok szervezése, eredmények kiértékelése, döntés az esetleges beavatkozásról
  • termékspecifikációk, kísérőiratok, címkék szövegtervének készítése és felülvizsgálata
  • jogszabályok, normatív dokumentumok rendszeres figyelése
  • reklamációkezelés, minőségi problémák kivizsgálása
  • minőségügyi felelős munkatársak feladatainak szervezése, ellenőrzése

A pozíció betöltésének feltételei:

  • minimum élelmiszermérnök BSc diploma
  • angol tárgyalóképes nyelvtudás (szóban, írásban)
  • a cég környezettudatos és fenntartható szemléletének elfogadása

Előnyök:

  • MSc diploma
  • auditálásban, hatósági engedélyeztetésben szerzett tapasztalat
  • naprakész élelmiszer-szabályozási ismeretek
  • min. 3-5 év szakmai tapasztalat
  • önállóság, proaktivitás, FSSC szabványismeret

Amit kínálunk:

  • Változatos, izgalmas feladatok
  • Zöld irodai környezet
  • Szezonális, vegyszermentes zöldségek, gyümölcsök saját kertünkből
  • Választható lokáció a budapesti cégközpontban vagy a püspökladányi üzemben

Jelentkezés

Kérjük töltse ki az alábbi mezőket és csatolja fényképes önéletrajzát!

Önéletrajz feltöltése

További nyitott pozíciók