Pinky káposztasaláta Gyors Saláta

Hozzávalók:

-4 főre-

  • 250 gramm káposzta (nyers)
  • 250 gramm lilakáposzta (nyers)
  • 100 gramm sárgarépa (nyers)
  • 100 gramm görög joghurt vagy skyr
  • 50 gramm vegán majonéz
  • 1 csipet szárított kapor
  • 10 ml friss citromlé
  • 10 gramm mézes mustárszósz
  • Só és bors ízlés szerint

Elkészítés:

-15 perc-

A nyers zöldségeket lereszeljük majd egy tálba helyezzük. A görög joghurtból, majonézből, mustárszószból készítünk egy keveréket, amit be is fűszerezünk a fent leírt hozzávalókkal. Ezt a krémet ráöntjük a zöldségekre, alaposan összekeverjük és már készen is vagyunk.

Tálalásig hűtőben tároljuk.

Receptért köszönet Vivinek!

Megosztás

Kapcsolódó termékek