Grapoila    /    Receptek    /    Étel receptek    /    Hummusz


Hummusz

Hozzávalók:

-  300 g csicseriborsó konzerv
-  frissen őrölt bors
-  1/2 citrom leve
-  2 gerezd zúzott fokhagyma
-  só
-  300 g csicseriborsó konzerv
-  1/2 citrom leve
-  só
-  2 gerezd zúzott fokhagyma
-  frissen őrölt bors
-  300 g csicseriborsó konzerv
-  2 gerezd zúzott fokhagyma
-  1/2 citrom leve
-  só
-  frissen őrölt bors

Dolgozzuk össze a hozzávalókat egy turmixgép/botmixer vagy aprítógép segítségével, a krémes állag eléréséig. Akinek a rusztikusabb látvány a szimpatikusabb, az hagyhatja kissé darabosabbra.  A pikánsabb ízek kedvelői dekorálhatják egy kis csípős fűszerpaprikamag-olajjal.

A receptért köszönet a vega_manna-nak!