Csipkés balzsamecet

A tölgyfahordóban érlelt balzsamecet ‒ magas C-vitamin-tartalmánál fogva ‒ erősíti az immunrendszert, ezáltal, különösen a vitaminhiányos téli és kora tavaszi időszakban segíti a szervezetet a betegségek leküzdésében. Antioxidánsokban, ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag tápanyagforrás. A balzsamecet stimulálja a gyomor működését, így hatékonyabbá teszi az emésztést.

Kellemes, lágy íze miatt kiválóan alkalmas salátaöntetek, pácok, szószok ízesítésére, és nemcsak a zöldségeknek, gyümölcsöknek, hanem a desszerteknek is kellemes ízt kölcsönöz.
A természetes gyártási eljárás szavatolja a kellemes ízt és a minőséget, így – valamennyi balzsamecetünkhöz hasonlóan – ez a termék is aroma-, színezék- és tartósítószer-mentes.

Tápértékek

  • Energia (KJ/Kcal): 552/130
  • Szénhidrát (g/100g): 29,6
  • amelyből cukor (g/100g): 29,6
  • Fehérje (g/100g): 0,5
  • Savtartalom (%): ˂4
  • Alkoholtartalom (%): ˂0,05

Kapcsolódó Receptek

Nem találhatóak kapcsolódó receptek

Kapcsolódó Bejegyzések

Nem találhatóak kapcsolódó bejegyzések