Feketeköménymag-liszt
A feketeköménymagot ősidők óta ismeri az ember. A kínai és ayurvédikus gyógyászatban régóta használják mint „mindent gyógyító” gyógynövény. Mindezt baktérium- és vírusölő, valamint gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkező összetevőinek köszönheti.
A feketekömény magjának zsírtalanított őrleménye a feketeköménymag-liszt, remek fűszer és ízesítő pl kenyértésztához és sós finomságokhoz. A keleti és mediterrán konyhában közkedvelt íz.
Nutritional values
- Energy (KJ / Kcal) 2608/623
- Fat (g/100g) 54,1
- – of which are saturated fatty acids (g/100g) 4,22
- Carbohydrate (g/100g) 10
- – of which is sugar (g/100g) 6,9
- Protein (g/100g) 24,1
- Salt (g/100g) ˂2,5
- Vitamin E (mg/100g) 20
Kapcsolódó Receptek
Nem találhatóak kapcsolódó receptek
Kapcsolódó Bejegyzések
Nem találhatóak kapcsolódó bejegyzések