Gránátalmás balzsamecet

Biológiai erjesztéssel előállított, tölgyfahordóban érlelt balzsamecet, mely a gránátalmához hasonlóan bővelkedik C-, illetve K-vitaminban és antioxidánsokban. A C-vitamin támogatja az immunrendszert, a K-vitamin fontos szerepet játszik a véralvadásban és a csontsűrűség fenntartásában. Pár csepp balzsamecet elegendő ételeink ízesítésére és segítségünkre lehet a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében.
A gránátalmás balzsamecet ellenállhatatlan aromája tökéletesen illik húsételekhez (szárnyasok), sajtokhoz, salátákhoz, sőt, még a desszertek ízét is kiteljesíti.

A természetes gyártási eljárás szavatolja a kellemes ízt és a minőséget, így – valamennyi balzsamecetünkhöz hasonlóan – ez a termék is aroma-, színezék- és tartósítószer-mentes.

Tápértékek

  • Energia (KJ/Kcal): 481/113
  • Szénhidrát (g/100g): 25,1
  • amelyből cukor (g/100g): 25,1
  • Fehérje (g/100g): 0,3
  • Savtartalom (%): ˂4
  • Alkoholtartalom (%): ˂0,05

Kapcsolódó Receptek

Nem találhatóak kapcsolódó receptek

Kapcsolódó Bejegyzések

Nem találhatóak kapcsolódó bejegyzések