Paprikamagliszt

Igazi magyar kuriózum a fűszerpaprika magjából előállított fűszerpaprikamag-liszt. Színe eltér a fűszerpaprikáétól, nem égő vörös, hanem szolíd narancssárga. Rostokban, ásványi anyagokban és természetes színanyagokban gazdag.

Íze az erősen kesernyés, őrölt fűszerpaprikáénál enyhébb, visszafogottabb, így felhasználása sokrétűbb. Húsok, zöldségek panírozásához, pikáns és magyaros ételek készítéséhez, tejszínes szószok, mártások ízesítéséhez kiválóan alkalmas. Színével és ízével feldobja ételeinket.

Tápértékek

  • Energia (KJ/Kcal): 1490/316
  • Zsír (g/100g): 22,6
  • amelyből telített zsírsavak (g/100g): 3,05
  • Szénhidrát (g/100g): 2,16
  • amelyből cukor (g/100g): 1,45
  • Fehérje (g/100g): 21,1
  • Só (g/100g): 0,07
  • E-vitamin (mg/100g): 11,40

Kapcsolódó Receptek

Nem találhatóak kapcsolódó receptek

Kapcsolódó Bejegyzések

Nem találhatóak kapcsolódó bejegyzések