Vörös szőlőhéj őrlemény
A vörös szőlőhéjőrlemény több oldalról támogatja egészségünket. Bioaktív anyagai (rezveratrol, polifenol, melatonin) magas antioxidáns-tartalmú vegyületek, melyek teljes körű védelmet nyújtanak szervezetünk számára, és hozzájárulnak a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához. Cukorbetegeknek különösen ajánljuk.
Savanykás, gyümölcsös íze jól párosítható csokoládéval, kakaós süteményekkel, krémekkel, és akár teát is készíthetünk, ízesíthetünk a segítségével.
Vérzékenységben szenvedő, illetve véralvadásgátlót szedő betegek csak orvosi javaslatra fogyasszák!
Tápértékek
- Energia (KJ/Kcal): 996/237
- Zsír (g/100g): 5,13
- amelyből telített zsírsavak (g/100g): 1,43
- Szénhidrát (g/100g): 1,30
- amelyből cukor (g/100g): 0,88
- Fehérje (g/100g): 11,38
- Só (g/100g): 0,18
Kapcsolódó Receptek
Nem találhatóak kapcsolódó receptek
Kapcsolódó Bejegyzések
Szőlőmag – dietetikus szemmel
Szabó Adrienn, dietetikus mesél a szőlőmagolaj tulajdonságairól, használatáról és áldásos hatásairól szervezetünkre.