Tökmag
Teljesen natúr olajos mag, tele egészségvédő tápanyagokkal!
Vitaminokban (B2, K, E), esszenciális zsírsavakban, aminosavakban, antioxidánsokban, ásványi anyagokban (foszfor, mangán, magnézium, vas, cink, réz), rostokban gazdag olajos mag, melynek rendszeres fogyasztása hozzájárul egészségünk megőrzéséhez.
Tápértékek
- Energia (KJ/Kcal): 2265/541
- Zsír (g/100g): 45,8
- amelyből telített zsírsavak (g/100g): 8,7
- Szénhidrát (g/100g): 17,8
- amelyből cukor (g/100g): 1
- Fehérje (g/100g): 24,5
- Só (g/100g): 0,04
Kapcsolódó Receptek
Nem találhatóak kapcsolódó receptek
Kapcsolódó Bejegyzések
Tökmag – dietetikus szemmel
A tökmag az egyik leginkább – indokolatlanul – mellőzött, hazai, olajos mag. Pedig ízletes, tápanyagokban gazdag és jelentős vegán fehérjeforrás