Tökmag

Teljesen natúr olajos mag, tele egészségvédő tápanyagokkal!
Vitaminokban (B2, K, E), esszenciális zsírsavakban, aminosavakban, antioxidánsokban, ásványi anyagokban (foszfor, mangán, magnézium, vas, cink, réz), rostokban gazdag olajos mag, melynek rendszeres fogyasztása hozzájárul egészségünk megőrzéséhez.

Tápértékek

  • Energia (KJ/Kcal): 2265/541
  • Zsír (g/100g): 45,8
  • amelyből telített zsírsavak (g/100g): 8,7
  • Szénhidrát (g/100g): 17,8
  • amelyből cukor (g/100g): 1
  • Fehérje (g/100g): 24,5
  • Só (g/100g): 0,04

Kapcsolódó Receptek

Nem találhatóak kapcsolódó receptek

Kapcsolódó Bejegyzések

Tökmag – dietetikus szemmel

A tökmag az egyik leginkább – indokolatlanul – mellőzött, hazai, olajos mag. Pedig ízletes, tápanyagokban gazdag és jelentős vegán fehérjeforrás