Törökmogyoró

A törökmogyoró termése telítetlen zsírsavakban (pl. esszenciális olajsav), vitaminokban (pl. E- és B-vitaminok, folsav), rostokban, antioxidánsokban és ásványi anyagokban (pl. mangán, kálium, kalcium, réz, vas, magnézium, cink, szelén) gazdag olajos mag. Tápanyagaival támogatja hormonháztartásunkat, szív-, ér- és idegrendszerünket, emésztésünket, immunrendszerünket.
Ízesíthetünk vele süteményeket, keverhetjük müzlibe, zabkásába, darálva akár turmixba is.

Bio változatban is kapható.

Tápértékek

  • Energia (KJ/Kcal): 2629/628
  • Zsír (g/100g): 60,7
  • amelyből telített zsírsavak (g/100g): 4,5
  • Szénhidrát (g/100g): 16,7
  • amelyből cukor (g/100g) 4,3
  • Fehérje (g/100g): 15
  • Só (g/100g): ˂0,01

Kapcsolódó Receptek

Nem találhatóak kapcsolódó receptek

Kapcsolódó Bejegyzések

Nem találhatóak kapcsolódó bejegyzések