Törökmogyoró
A törökmogyoró termése telítetlen zsírsavakban (pl. esszenciális olajsav), vitaminokban (pl. E- és B-vitaminok, folsav), rostokban, antioxidánsokban és ásványi anyagokban (pl. mangán, kálium, kalcium, réz, vas, magnézium, cink, szelén) gazdag olajos mag. Tápanyagaival támogatja hormonháztartásunkat, szív-, ér- és idegrendszerünket, emésztésünket, immunrendszerünket.
Ízesíthetünk vele süteményeket, keverhetjük müzlibe, zabkásába, darálva akár turmixba is.
Bio változatban is kapható.
Tápértékek
- Energia (KJ/Kcal): 2629/628
- Zsír (g/100g): 60,7
- amelyből telített zsírsavak (g/100g): 4,5
- Szénhidrát (g/100g): 16,7
- amelyből cukor (g/100g) 4,3
- Fehérje (g/100g): 15
- Só (g/100g): ˂0,01
Kapcsolódó Receptek
Nem találhatóak kapcsolódó receptek
Kapcsolódó Bejegyzések
Nem találhatóak kapcsolódó bejegyzések