Vörösszőlőhéj-őrlemény

A vörös szőlőhéjőrlemény több oldalról támogatja egészségünket. Bioaktív anyagai (rezveratrol, polifenol, melatonin) magas antioxidáns-tartalmú vegyületek, melyek teljes körű védelmet nyújtanak szervezetünk számára, és hozzájárulnak a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához. Cukorbetegeknek különösen ajánljuk.

Savanykás, gyümölcsös íze jól párosítható csokoládéval, kakaós süteményekkel, krémekkel, és akár teát is készíthetünk, ízesíthetünk a segítségével.

Vérzékenységben szenvedő, illetve véralvadásgátlót szedő betegek csak orvosi javaslatra fogyasszák!

Tápértékek

  • Energia (KJ/Kcal): 996/237
  • Zsír (g/100g): 5,13
  • amelyből telített zsírsavak (g/100g): 1,43
  • Szénhidrát (g/100g): 1,30
  • amelyből cukor (g/100g): 0,88
  • Fehérje (g/100g): 11,38
  • Só (g/100g): 0,18

Kapcsolódó Receptek

Nem találhatóak kapcsolódó receptek

Kapcsolódó Bejegyzések

Szőlőmag – dietetikus szemmel

Szabó Adrienn, dietetikus mesél a szőlőmagolaj tulajdonságairól, használatáról és áldásos hatásairól szervezetünkre.