Grapoila    /    Termékek    /    Natúrkozmetikumok    /    Szőlőmagolajos ajakápoló


Szőlőmagolajos ajakápoló

A Grapoila szőlőmagolajos ajakápoló nagymamáink hagyományos szőlőzsírjának újragondolása kizárólag természetes összetevők kombinációjából. Fő komponense, a szőlőmagolaj rendkívül értékes bőrápoló növényi olaj: kiemelkedő antioxidáns tartalommal bír (rezveratrol); gazdag linolsavban és polifenolokban. A szőlőmagolaj – az azt kiegészítő magas minőségű, spanyol, extra szűz olivaolajjal; a finomítatlan, gyulladáscsökkentő hatású sheavajjal és kakaóvajjal – intenzíven hidratálja és védi az ajkak érzékeny bőrét. 
Az ajakápolót bőrrokon növényi fitoszterolok is gazdagítják, melyek képesek a bőr természetes hidrolipid bevonatának a regenerálására. Méhviasz tartalmának köszönhetően védőréteget képezve segíti az ajkak hidratáltságának megőrzését. A frissítő rozmaring és citromfű illóolajok harmonikus illatot kölcsönöznek az ajakápolónak.

Nagy örömünkre papírtokos ajakápolóink 100%-ban természetes összetételükkel, Zero Waste (hulladékmentes) gyártástechnológiájukkal és környezetbarát csomagolásukkal 2020-ban a Fenntarthatóság Szimbólumává válhattak, mely megtisztelő címet a Trade Magazin által meghirdetett versenyen érdemelték ki.