Kéztisztító folyadék menta, aloe vera, kamilla 60 ml

 

Mostantól házon kívül is megoldható a kéztisztítás, anélkül, hogy szintetikus vegyszerekkel terhelnénk a szervezetünket, környezetünket vagy kiszárítanánk a bőrünket.


A Grapoila kéztisztító- és ápoló folyadék növényi hatóanyagai tökéletesen ellensúlyozzák a fertőtlenítő hatású, 70%-os alkohol szárító hatását és bársonyosan puhává varázsolják a bőrt, így a kéztisztítás felér egy alapos „kézkrémezéssel” is. Az irritációnak kitett bőr hálás lesz a gyulladáscsökkentő, sebgyógyító hatású római kamillavíz és bio aloe vera, a hidratáló hatású panthenol és növényi glicerin áldásos hatásáért. A fodormenta pedig nemcsak érzékszervi szinten erősít rá a tisztaságérzésre. A fodormenta illóolaja bőrtisztító, gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató, viszketéscsillapító és légúttisztító hatású, sőt, fertőtlenítő tulajdonsággal bír, akárcsak a kamilla és az aloe vera, melyekkel együtt tovább fokozza az alkohol vírusellenes hatását. A mentafélék közül pedig azért esett a választásunk a fodormentára, mert ez a legkíméletesebb a bőrhöz, ezáltal kéztisztító és ápoló folyadékunkat az érzékeny, ekcémára hajlamos bőrűek is bátran használhatják.


A Grapoila kéztisztító- és ápoló folyadék hatóanyagai:
• 70%-os növényi alkohol
• római kamillavíz
• növényi glicerin
• bio aloe vera gél
• panthenol (B5 provitamin)
• 100% tisztaságú, természetes fodormenta illóolaj

A Grapoila kéztisztító- és ápolószer helyes használata:
A kéztisztítószerek használata esetén is követnünk kell a protokollt, azaz annak is a szappanozásnál begyakorolt mozdulatokkal kell történnie, legalább 20-30 másodperc hosszan. A szakemberek azt javasolják, hogy az alkoholos kéztisztítószerrel alaposan bedörzsölt kezünket első körben töröljük szárazra, hogy eltávolítsuk róla a kórokozók „mobilizálható” részét, majd végezzük el újra a kéztisztítást, viszont a második körben már hagyjuk a szert a kezünkön megszáradni, mert az alkoholnak is idő kell ahhoz, hogy leszámoljon a kórokozókkal.

Amit még feltétlenül tudni kell kéztisztítónkról:

• Mi imádjuk, mert hatásos, természetes és csodás illatú.

• Az összetétel biológus szakértő (natúrkozmetikai termékfejlesztő) kollégánk munkája, nemzetközi kutatási eredményekre alapozva.

• A címkén (termékben) szereplő valamennyi összetevő növényi forrásból származik.
• Nem kell a kézről leöblíteni (nem is célszerű).
• Hidratáló összetevői miatt felületfertőtlenítésre nem alkalmas.

 

A Grapoila kéztisztító- és ápoló folyadék összetevői (minden természetes forrásból!):
INGREDIENTS (INCI): ALCOHOL (ETHANOL, CAS: 64-17-05, EC: 200-578-6), ANTHEMIS NOBILIS (CHAMOMILLE)
FLOWER WATER, GLYCERIN, MENTHA SPICATA OIL, COCAMIDOPROPYL BETAINE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE,
PANTHENOL, AQUA, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, LIMONENE*, LINALOOL*
*Az illóolaj természetes összetevői.