Grapoila    /    Termékek    /    Gourmet    /    Sárgabarackos mustárszósz


Sárgabarackos mustárszósz

Savanyú? Csípős? Túl intenzív? Felejtsd el, amit eddig a mustárokról gondoltál! Gourmet mustárszószainknak nemcsak a gyártási eljárása, hanem az íze is különleges. Sokkal lágyabb, finomabb, ízgazdagabb, mint a nagyüzemi eljárással készülő, legtöbb esetben mesterséges aromákat és ipari emulgeátorokat is felvonultató változatoké.
A Grapoila mustárszószai 100%-ban természetes összetevőket tartalmaznak, alapanyaguk a mustármagolaj gyártása során keletkező értékes magolajiszap. Ez gyakorlatilag a mustármagokból mechanikai eljárással, hevítés nélkül kinyert, hidegen sajtolt mustármagolaj esszenciája, telis-tele rostokkal, telítetlen zsírsavakkal, fehérjékkel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Ezeket a nagyüzemi mustárokban hiába keresnéd.
A mustármag természetes összetevői fokozzák az étvágyat, az emésztőnedvek termelődését, segítik az emésztést, csökkentik a vércukorszintet, karbantartják az ereket és a természetgyógyászok még számos, pozitív élettani hatást tulajdonítanak ennek a világszerte ismert és kedvelt fűszer- és gyógynövénynek.
Az értékes tápanyagokat rejtő alapmustárból többféle ínyenc mustárszószt alkottunk olyan természetes összetevőkkel, mint a birsalma, a csipkebogyó, a dió, a méz vagy a sárgabarack. Mindegyik egy külön világ, amibe neked is bele kell kóstolnod! Gourmet mustárszószaink a közismert, savas/savanyú mustárokkal ellentétben sokkal változatosabban felhasználhatóak, önmagukban is rendkívül finomak húsok, kolbászok, zöldségek mellé, de mártásokba, húsos ételekhez, köretekhez keverve új ízt kölcsönöznek a megszokott ételeinknek.

A sárgabarackos mustárszószt ‒ enyhén pikáns íze miatt ‒ grillezett húsok, kolbászok, zöldségek mellé ajánljuk, de a grillpácban is van keresnivalója.