Animeal Active - olajkeverék állatoknak

Hidegen sajtolt olajaink nemcsak az emberek, hanem az állatok szervezetére is egészségvédő hatást gyakorolnak, ez hívta életre új termékcsaládunkat, a háromféle változatban kapható Grapoila ANIMEAL állateledel-kiegészítőket.

Az ANIMEAL ACTIVE olajkeverék 3-féle olaj (lenmagolaj, kendermagolaj és feketeköménymag-olaj) optimális arányú keveréke.

A lenmagolaj kiemelkedően magas Omega-3 zsírsavtartalmáról ismert, segíti a csontfejlődést és az aktív életet élő állatok (különösen a sportkutyák, -lovak, munkaállatok, utódokat váró és szoptató állatok) csontozatának egészségmegőrzését fokozott igénybevétel esetén. A lenmagolaj összetevői (antioxidánsok stb.) gyulladáscsökkentő hatással bírnak, támogatják a szív- és ér-, valamint az idegrendszert és bőrproblémák esetén is bevethető. A kendermagolaj speciális zsírsavösszetételével erősíti a szív- és érrendszert, valamint az immunrendszert, jó hatással van a stresszel terhelt idegrendszerre és megoldás lehet az ízületi problémákra. A feketeköménymag-olaj timokinon tartalmának köszönhetően az immunrendszer különleges támogatója: bizonyítottan antibakteriális, antiallergén, daganatellenes hatású.

ADAGOLÁSI JAVASLAT:

Keverje az állat testsúlyának megfelelő mennyiségű olajat a szokásos napi eledelhez:
1-2 kávéskanálnyi (3 ml) olajat 10 testsúly kg-onként. 10 kg-nál kisebb testsúly esetén adjon pár cseppet.
Az olaj hatással lehet az emésztésre és a széklet állapotára. Kellemetlen tünetek esetén csökkentse az adagot!

Feketeköménymag-olaj tartalma miatt macskáknak nem ajánlott, számukra hamarosan kifejlesztünk egy speciális olajkeveréket.