Szőlőmagolajos kozmetikai csomag (szappan, ajakápoló, iszap)

A Szőlőmagolajos kozmetikai csomag tartalma: 1 db szőlőmagolajos szappan (100 g), 1 db ajakír (6 g), 1 db szőlőmagolaj-iszap (120 g)

Karácsonyi szalaggal is kapható.

Szőlőmagolajos szappan (100 g):
Fő alkotóeleme a Grapoila hidegen sajtolt szőlőmagolaj, mely sokoldalúan nyújthat segítséget különböző bőrproblémákra és egyúttal használható kellemes élvezeti cikként is kiegészítve a pipere felszerelésünket. Gyorsan és könnyen beszívódnak a bőrbe hatóanyagai, mely megkönnyítheti a gyulladásos bőrproblémák gyógyulását is. Tartalmaz még rozmaring kivonatot is, mely kellemes illatként társul a szelektált borvidékekről származó szőlőmagolajéhoz és a népi gyógyászatban ismeretes természetes gyulladásgátló hatásával értékesebbé teszi szappanunkat.
Ajakbalzsam (6 g):
A Grapoila hidegen sajtolt szőlőmagolajból készített szőlőzsír, mely az érzékeny bőrűeknek is segítséget nyújthat mind a téli, mind a nyári ajakápolásban. Intenzív hidratáló hatású, kedvezően ötvözi a szőlőmagolaj szakirodalomban is ismeretes gyulladáscsökkentő hatását a bőr rugalmasságának elősegítésével, a kakaóvaj, rozmaring levél kivonat és a szőlőmagolaj kellemes illatával és ízével.

Szőlőmagolaj-iszap (120 g):
A szőlőmag iszap magas E vitamin tartalmának köszönhetően ápolja, regenerálja a bőrt. Bőrradírozó, ezért hatással van a narancsbőrös bőrfelületekre is. Ezért kiválóan alkalmas kozmetikai felhasználásra, akár önmagában, akár adalékanyagként. Natúr szappanok bőrradírozó, bőrtápláló adalékanyaga.

Használata:
Arcunkra vigyünk fel egy kis mennyiséget, oszlassuk el a homlokon, a nyakon és a szemkörnyéken is. 10-15 perc elteltével langyos vizes vattával mossuk le.