Grapoila    /    Termékek    /    FROT-ok    /    FROT #1 sárgabarack & homoktövismag-olaj


FROT #1 sárgabarack & homoktövismag-olaj

Újdonságunk a 100%-os, vitamindús gyümölcs- és zöldségpürék, valamint a kiváló élettani hatású hidegen sajtolt olajok kombinációja. Ez a termékfejlesztés jelenleg egyedülálló a világon, ezért elnevezésében is egy új fogalmat kellett alkotnunk: ismerkedj meg a SHOT-ok új generációjával, a FROT-okkal, és töltsd fel velük tápanyagraktáraidat!


FRUIT & OIL TOGETHER (FROT) – a természet színe-java, 3-féle ízkombinációban

A FROT-okat alkotó 100%-os gyümölcs- és zöldségpüréket úgy válogattuk össze és kombináltuk a „legütősebb” olajainkkal, hogy ízükből a legjobbat, összetételükből pedig a legegészségesebbet hozzuk ki. A gyártás során semmiféle aromát, tartósítószert, színezéket, édesítőszert nem használunk, az olajsajtolás is a lehető legkíméletesebb módon (hőkezelés, adalékanyagok, vegyszerek használata nélkül) zajlik, melynek eredményeként egy 100%-ban természetes összetételű, hatóanyagaiban is természetes (és nem utólag dúsított), egészségvédő italt kapunk.


A válogatott gyümölcsök, zöldségek és prémium minőségű hidegen sajtolt olajok harmonikus keverékei finomak és táplálóak. Bővelkednek vitaminokban, többszörösen telítetlen zsírsavakban, antioxidánsokban és egyéb fitotápanyagokban. A rostdús gyümölcs- és zöldséglevek vízben oldódó vitaminjaihoz, illetve egyéb tápanyagaihoz a növényi olajok további antioxidánsokkal, E-vitaminnal és többszörösen telítetlen, illetve esszenciális zsírsavakkal járulnak hozzá.

FROT #1 sárgabarack & homoktövismag-olaj


Igazi vitaminbomba sárgabarack- és szőlőlével, melyek remekül ellensúlyozzák a homoktövisvelő savanykás ízvilágát. A narancssárga csodabogyó az immunerősítés és a szabad gyökök elleni védekezés koronázatlan királynője, ráadásul a FROT #1 nemcsak vitaminokban és antioxidánsokban gazdag gyümölcsvelőt, hanem homoktövismag-olajat is tartalmaz, ezáltal az amúgy is impozáns tápanyagarzenál további értékes összetevőkkel – többszörösen telítetlen zsírsavak (Omega-3,-6,-7,-9), szterolok, E-vitamin – egészül ki. A homoktövis immunerősítő és antioxidáns hatása tudományosan bizonyított, de gyulladások, szív- és érrendszeri betegségek esetén is természetes segítséget nyújthat szervezetünknek. Az összetevők között szereplő arany lenmagliszt természetes emulgeálószerként viselkedik és rostokkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal gazdagítja az egészségvédő keveréket.

ÖSSZETEVŐK: sárgabarackpüré (35%) fehér szőlőlé (31%), almalé (16%), homoktövisvelő (12%), homoktövismag-olaj (2%), sárgabarackmag-olaj (2%), arany lenmagliszt. 100%-ban természetes összetétel, hozzáadott cukor nélkül.

Kezdd lendületesen a napot, dobj be egy FROT-ot reggel, este pedig szervezeted regenerálódását könnyítsd meg eggyel!

Ajánlott adagolás: naponta 1-3-szor 50 ml. Hűvös, fénytől védett helyen tárolandó. Fogyasztás előtt rázd fel!

A termék 500 ml-es, családi kiszerelésben is kapható.