Grapoila    /    Termékek    /    FROT-ok    /    FROT #2 csipkebogyó & tökmagolaj


FROT #2 csipkebogyó & tökmagolaj

Újdonságunk a 100%-os, vitamindús gyümölcs-, illetve zöldségpürék és a kiváló élettani hatású hidegen sajtolt olajok kombinációja. Ez a termékfejlesztés jelenleg egyedülálló a világon, ezért elnevezésében is egy új fogalmat kellett alkotnunk: ismerkedj meg a SHOT-ok új generációjával, a FROT-okkal, és töltsd fel velük tápanyagraktáraidat!


FRUIT & OIL TOGETHER (FROT) – a természet színe-java, 3-féle ízkombinációban

A FROT-okat alkotó 100%-os gyümölcs- és zöldségpüréket úgy válogattuk össze és kombináltuk a „legütősebb” olajainkkal, hogy ízükből a legjobbat, összetételükből pedig a legegészségesebbet hozzuk ki. A gyártás során semmiféle aromát, tartósítószert, színezéket, édesítőszert nem használunk, az olajsajtolás is a lehető legkíméletesebb módon (hőkezelés, adalékanyagok, vegyszerek használata nélkül) zajlik, melynek eredményeként egy 100%-ban természetes összetételű, hatóanyagaiban is természetes (és nem utólag dúsított), egészségvédő italt kapunk.


A válogatott gyümölcsök, zöldségek és prémium minőségű hidegen sajtolt olajok harmonikus keverékei finomak és táplálóak. Bővelkednek vitaminokban, többszörösen telítetlen zsírsavakban, antioxidánsokban és egyéb fitotápanyagokban. A rostdús gyümölcs- és zöldséglevek vízben oldódó vitaminjaihoz, illetve egyéb tápanyagaihoz a növényi olajok további antioxidánsokkal, E-vitaminnal és többszörösen telítetlen, illetve esszenciális zsírsavakkal járulnak hozzá.

FROT #2 csipkebogyó & tökmagolaj

A FROT #2 színét, ízét adó piros bogyós gyümölcsöket kétféle olajjal kombináltuk ebben a keverékben, előnyös élettani tulajdonságaik miatt. A csipkebogyó, a tőzegáfonya és a szőlő vitaminokban (A-, B-, C-, D, E-, K- vitamin), nyomelemekben és ásványi anyagokban (magnézium, mangán, réz, kálium, foszfor, szelén, cink) gazdag gyümölcsök. Antioxidáns hatású fitotápanyagaik (flavonoidok, karotinoidok) sejtvédő, betegségmegelőző hatásúak. A vörös áfonya húgyúti fertőzések ellen védő hatására hidegen sajtolt tökmagolajjal erősítünk rá, mely olaj a prosztataproblémák megelőzésében is főszerepet játszik. A kendermagolajjal együtt többszörösen telítetlen és esszenciális zsírsavakkal, E-vitaminnal és egyéb antioxidánsokkal gazdagítják a keveréket, mely hatóanyagoknak szív-, ér- és idegrendszert védő, illetve daganatellenes hatást tulajdonítanak. Az összetevők között szereplő arany lenmagliszt természetes emulgeálószerként viselkedik és rostokkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal gazdagítja az egészségvédő keveréket.

ÖSSZETEVŐK: csipkebogyóvelő (37%), piros szőlőlé (30%), tőzegáfonyalé (16%), almalé (12%), tökmagolaj (2%), kendermagolaj (2%), arany lenmagliszt. 100%-ban természetes összetétel, hozzáadott cukor nélkül.

Kezdd lendületesen a napot, dobj be egy FROT-ot reggel, este pedig szervezeted regenerálódását könnyítsd meg eggyel!

Ajánlott adagolás: naponta 1-3-szor 50 ml. Hűvös, fénytől védett helyen tárolandó. Fogyasztás előtt rázd fel!

A termék 500 ml-es, családi kiszerelésben is kapható.