Kukoricacsíra-olaj
Aranysárga szín és édeskés, lágy íz jellemzi. Esszenciális zsírsavakban és vitaminokban (pl. antioxidáns hatású E-vitamin) gazdag olaj. Pozitív élettani hatásai és bőrápoló tulajdonsága miatt külső és belső felhasználása egyaránt javasolt.
Az olaj jótékony hatású lehet az emésztésre, védi a szív- és érrendszert, csökkenti a magas vérnyomást, immunerősítő, gyulladáscsökkentő hatású. Kiváló bőrtápláló tulajdonságainak köszönhetően a bőr és a haj ápolására egyaránt alkalmas.
Önmagában is fogyasztható, de remek ízesítője lehet salátáknak, krémeknek, szószoknak, leveseknek, zöldségeknek, továbbá sütésre, főzésre is alkalmas.
A termék BIO változata mind 2018-ban, mind 2019-ben a világ legismertebb és leghíresebb, vakteszten alapuló ételkóstoló versenyén (szokás az élelmiszerek „Oscar”-jának is nevezni), a Great Taste-en nagy büszkeségünkre elnyerte a Great Taste csillagot.

