Birs baconnel és hagymával Gluténmentes Gyors Saláta

Hozzávalók:

  • 2 db kisebb birsalma
  • 200 g bacon
  • 1 nagy fej hagyma
  • 2 ek. kendermagolaj
  • csipet só
  • bors
  • csili paprika ízlés szerint

A birsalmát meghámoztam és apró kockákra vágtam. A bacont és a hagymát szintén felvágtam, és forró serpenyőbe dobtam, alá kendermagolajat öntöttem. Amikor elkezdett pirulni, akkor a birsalma kockákat is beleszórtam, és együtt sütöttem magas hőmérsékleten (nagy lángon). Frissen őrölt borssal, apróra vágott csilipaprikával, és egy csipet sóval ízesítettem.

Olajjal meglocsolt (vagy a sült egyveleg alján maradt zsiradékban megsütött) pirítósra halmoztam.

Megosztás

Kapcsolódó termékek