Gyömbéres pácolt retek Gluténmentes Gyors Saláta Vegán

Hozzávalók:

  • 500 g jégcsapretek
  • 5 cm gyömbérgyökér
  • 2 citrom
  • 25 g cukor
  • 1 ek. tökmagolaj
  • 1 tk. só

Elkészítés:

A retket meghámozzuk, juliennere vágjuk.

A gyömbért meghámozzuk, finomra reszeljük, a levét kinyomkodjuk, elkeverjük a cukorral, a citromok levével és fél citrom finomra reszelt héjával, sóval, majd összeforgatjuk a retekkel. Hűtőben legalább 4-6 órán át érleljük fogyasztás előtt.

Tálalás előtt leszűrjük és összeforgatjuk a tökmagolajjal.

Köszönjük Flat Cat-nek a receptet, melyet az alábbi honlapon is fellelhetnek: http://flat-cat.hu/?s=Gy%C3%B6mb%C3%A9res+p%C3%A1colt+retek&submit=Keres

Megosztás

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó termékek