Gluténmentes banán loaf  Desszert Gluténmentes

Hozzávalók: 

-1 kenyérhez- 

Elkészítés:  -10 perc- 

Sütési idő: -35-45 perc- 

Először a banánt, a datolyakrémet, a tojásokat, a növényi italt és az olajat turmixgépbe tesszük, majd simára turmixoljuk. 

Egy nagy tálban összekeverjük a fahéjat, a vaníliát, a sütőport, a mandulalisztet, a hajdinalisztet és a zabpelyhet. Ezután hozzáadjuk az magvakat is. 

A turmixolt nedves hozzávalókat beleöntjük a száraz keverékbe, és alaposan összedolgozzuk. 

A masszát sütőpapírral bélelt kenyérformába öntjük, majd 175 fokra előmelegített légkeveréses sütőben 35-45 perc alatt készre sütjük. 

Tűpróbával ellenőrizzük, majd kihűtve(!!) szeleteljük.

Receptért köszönet Vivinek!

Megosztás

Kapcsolódó termékek