Grapoila    /    Receptek    /    Étel receptek    /    Tahinis banános granola


Tahinis banános granola

Hozzávalók:

-  2 db banán (200 g)
-  30 g napraforgómag
-  100 g nagyszemű zabpehely
-  30 g szeletelt mandula
-  1 tk. fahéj
-  50 g pekándió
-  30 g kendermag
-  2 db banán (200 g)
-  30 g szeletelt mandula
-  30 g kendermag
-  100 g nagyszemű zabpehely
-  50 g pekándió
-  30 g napraforgómag
-  1 tk. fahéj
-  2 db banán (200 g)
-  100 g nagyszemű zabpehely
-  50 g pekándió
-  30 g szeletelt mandula
-  30 g kendermag
-  30 g napraforgómag
-  1 tk. fahéj

Nagyon egyszerű dolgunk lesz ismételten. A banánt a szezámmagkrémmel, vagy a tahinivel egy késes aprítóban zúzzuk teljesen homogén állagúra.

Minden további hozzávalót mérjünk ki egy tálba, és öntsük rá a banános keverékünket. Jó alaposan forgassuk át majd sütőpapírral bélelt tepsibe szórjuk az egészet.

200 fokon 15 perc alatt ropogósra sütjük. Félidőnél bátran kavarjuk meg, hogy minden alaposan le tudjon pirulni.

Jó granolakészítést kívánok!

 

Receptért köszönet Vivnek!