Hozzávalók:
Elkészítés:
A húspáchoz keverjük el a joghurtban a mustármaglisztet, a mustármagolajat, a felaprított oregánót, sózzuk, borsozzuk, majd forgassuk bele a csirkemellszeleteket és a csirkecombdarabokat. Legalább 1 órán keresztül pácoljuk a húst, de még jobb, ha egy teljes éjszakát tölt a hűtőben. Forrósítsunk fel egy kis repceolajat a serpenyőben és süssük aranybarnára a husikat.
Vágjuk össze a salátaféléket, rukkolát, aprítsuk rá a zöldfűszereket. Az öntethez keverjük össze egy kis tálkában az almaecetet, a tökmagolajat, a mustármagolajat, ízlés szerint sózzuk meg és öntsük vele nyakon a hús mellé tálalt zöldsalátát. Végezetül szórjuk meg egy kis szezámmaggal mind a húst, mind a salátát.
Nézd meg videónkat!