Receptek

Kategóriák

Túrógombóc

Túrógombóc pirított mandulába forgatva. Kevés hozzávalóból gyorsan készíthető. Desszertként és főételként is fogyasztható.

Zöld olaj

Egyszerű és gyors recept, csupán három hozzávalóból: víz, petrezselyem, Grapoila napraforgóolaj. Bármilyen étel megkoronázásához hasznáhatjuk.

Tökmagos-csokis gofri

Vivi gofri receptje, csokival, tökmagkrémmel és két maglisztünk keverékével készül. Készítsd el és fogyaszd reggeliként, vagy desszertként.

Tökmaglisztes pogácsa

Ebben a hagyományos pogácsareceptben a tökmagliszt a pogácsát ízesíti, enyhén színezi, szénhidráttartalmát csökkenti, vegán fehérjével és más tápanyagokkal dúsítja.

Zöld focaccia

Futtassunk fel 25 g élesztőt 2 dl langyos vízben, közben keverjünk össze egy tálban 400 g búzalisztet 150 g tökmagliszttel, 3 dl vízzel és 1 evőkanál sóval.

Napraforgólisztes kréker – gluténmentes

Céges rendezvényeink kedvence, melyből a végére általában egy morzsányi sem marad. A legegyszerűbb gluténmentes kréker recept három összetevőből. Nagyon finom és egészséges!