Receptek
Mogyorókrémes máglyarakás
Készítsd el otthon a mogyorókrémes máglyarakást: rétegezd a tejbe áztatott kalácsot, karamellizált almát és mogyorókrémet, majd koronázd meg habbal.
„Mustárban” pácolt, grillezett csirke zöldsalátával
A mustármagliszt kihúz a pácból, ha váratlanul vendégek érkeznek. A liszttel a pácot, a mustármagolajjal pedig a salátát dobhatod fel.
Mustáros édesburgonya gnocchi
Készíts édesburgonya gnocchit egyszerűen, receptvideónkban lépésről lépésre bemutatjuk a folyamatot! Az édes-savanykás, pikánsan mustáros ízvilágú gnocchi tökéletes húsmentes főétel az ünnepi asztalra.
Házi „nutella”
Készítsd el otthon a saját házi „nutelládat”, a kedvenc édességedet, amit kenyérre kenve, palacsintában vagy ajándékként is imádni fognak!
Napraforgós kence
Készíts napraforgós kencét, ami friss rukkolával, fokhagymával és egy csipetnyi napraforgómagliszttel igazán különleges ízélményt nyújt!
Füstölt pisztráng meleg újburgonya-salátával
Füstölt pisztráng meleg újburgonya-salátával és spárgával, friss fűszerekkel és házi majonézes öntettel. Egyszerű, mégis ízletes étel.