Grapoila    /    Receptek    /    Étel receptek    /    Banános-diólisztes reggeli falat


Banános-diólisztes reggeli falat

Meghatározza a napunkat, hogy hogyan indítjuk azt. Ennek egyik nem elhanyagolható eleme a reggeli. Ha a reggelid ellát kellő energiával úgy, hogy közben nem nehezít el, nem terheli az emésztőrendszered, akkor megkapod a megfelelő kezdő üzemanyagot a napi munkához. Ez a gluténmentes reggeli éppen ilyen.

 

Hozzávalók:

 

  • 1 érett banán
  • 1 tojás
  • 2,5 púpos evőkanál Grapoila dióliszt
  • kis szódabikarbóna (elhagyható)
  • fahéj
  • Grapoila szőlőmagolaj

 

Elkészítése:

 

A villával összetört banánt összekeverjük a tojással, a dióliszttel, a fahéjjal és a szódabikarbónával, majd a szőlőmagolajon kisütjük. Fogyaszthatjuk önmagában, friss gyümölccsel, gyümölcspürével, juharsziruppal vagy joghurttal. Jó étvágyat és szép napot!